WIĘCEJ UMIEM – WIĘCEJ ZNACZĘ

REKRUTACJA ! „WIĘCEJ UMIEM – WIĘCEJ ZNACZĘ”

BEZPŁATNE STUDIA PODYPLOMOWE DLA PRACUJĄCYCH OD PAŹDZIERNIKA ! ZOSTAŁY 2 MIEJSCA !

UWAGA! Bezpłatne STUDIA PODYPLOMOWE i szkolenia dla pracujących. REKRUTACJA DO PROJEKTU od 10.09.2019 r. do 25.09.2019 r. Dokumenty rekrutacyjne pobierać można z biura Fundacji Gospodarczej Pro Europa, Toruń Warszawska 4/7 lub otrzymać mailowo po uprzednim zgłoszeniu zainteresowania pod adresem: proeuropa@fundacja-proeuropa.org.pl;

Uczestnicy to osoby powyżej 30 lat: zatrudnione na umowach krótkoterminowych lub pracujące w ramach umów cywilnoprawnych (których miesięczne zarobki nie przekraczają wysokości minimalnego wynagrodzenia w odniesieniu do miesiąca poprzedzającego dzień przystąpienia do projektu) lub ubodzy pracujący (których zarobki nie przekraczają płacy minimalnej ustalanej na podstawie przepisów o minimalnym wynagrodzeniu za pracę lub osoby zamieszkujące w gospodarstwie domowym, w którym dochody, z wyłączeniem transferów socjalnych, przypadające na jedną osobę, nie przekraczają kryteriów dochodowych ustalonych w oparciu o próg interwencji socjalnej w miesiącu poprzedzającym przystąpienie do projektu).

Co najmniej 30% uczestników projektu zamieszkuje (w rozumieniu Kodeksu Cywilnego) miasta średnie, w tym miasta tracące funkcje społeczno-gospodarcze tj. : Brodnicę, Chełmno, Grudziądz, Inowrocław, Nakło n/Notecią, Rypin, Świecie, Włocławek.

KTO PIERWSZY TEN LEPSZY, ILOŚĆ MIEJSC – 20 + 10

FORMULARZ REKRUTACYJNY DO UDZIAŁU W PROJEKCIE

REGULAMIN rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie