Celem szkolenia jest zapewnienie pracodawcy wykwalifikowanej kadry pracowniczej. We współpracy z pracodawcą przygotujemy kurs w ramach, którego uczestnik zyskuje kwalifikacje i umiejętności niezbędne do pracy na konkretnym stanowisku, dzięki czemu pracodawca będzie miał w swoim zespole najlepszych specjalistów.

Ilość godzin szkolenia stosowana jest do wymagań pracodawcy i specyfiki zakładu.

Szkolenie kierowane jest do pracodawców, którzy zamierzają wprowadzić nowe technologie oraz/lub przeorganizować firmę. We współpracy z pracodawcą ustalimy zakres i harmonogram kształcenia. Dzięki naszej pomocy proces ten przebiegnie szybko i sprawnie, a firma zyska na konkurencyjności.

Celem szkolenia jest we współpracy z pracodawcą, przygotowanie praktyczne pracowników do pracy przy obsłudze specjalistycznych maszyn. Dzięki szkoleniu pracodawca będzie miał pewność, że maszyny są obsługiwane i konserwowane w sposób im właściwy, dzięki czemu praca przebiega efektywnie i przynosi oczekiwane rezultaty.

Nie znalazłeś szkolenia dla siebie?

Nic straconego! Napisz do nas, a przygotujemy ofertę spełniającą Twoje wymagania.