Szkolenia Rad Rynku Pracy

Przedstawiamy Państwu przykładową propozycję szkolenia. Jednak zgodnie z zasadą naszej Fundacji realizujemy głównie „szkolenia na miarę” dlatego będziecie Państwo otrzymywać informacje o szkoleniach na maila, facebooka, faxem. Liczymy, że dzięki udziałowi w nich odniesiecie konkretne korzyści w pracy zawodowej. Różne terminy i miejsca pozwalają zaspokoić Państwa potrzeby. Kompetencje i zakres działania Powiatowej Rady Rynku Pracy w aspekcie aktywizacji zawodowej osób zarejestrowanych w świetle przepisów ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy.

Członkowie Powiatowej Rady Rynku Pracy.

Zapoznanie uczestników z nowymi kompetencjami Powiatowej Rady Rynku Pracy oraz formami aktywizacji bezrobotnych w świetle nowelizacji ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy.

Kompetencje PRRP w świetle ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy

Tryb działania PRRP na podstawie rozporządzenia w sprawie rad rynku pracy

Aktywizacja zawodowa osób zarejestrowanych – warunki i zasady prowadzenia usług rynku pracy

Instrumenty i usługi wspomagające promocję zatrudnienia i aktywizację zawodową osób bezrobotnych

Jesteś zainteresowany tym szkoleniem?

Skorzystaj z formularza i skontaktuj się z nami.