Nasi Absolwenci dostają nagrody.

GRATULUJEMY NASZYM ABSOLWENTOM!

dav

Zostaliśmy poinformowani, że nasza Trenerka, Beata Rataj, otrzymała list: Pani Beato. Z wielką przyjemnością zawiadamiamy, że projekt socjalny, który pod Pani okiem realizowaliśmy (Lidia Burzak i Paweł Kopniewski) w ramach specjalizacji II stopnia w zawodzie pracownika socjalnego wraz z dwoma projektami, które realizowały koleżanki z naszego OPS (również w ramach specjalizacji II stopnia) zostały zgłoszone przez Burmistrza Obornik do nagrody specjalnej przyznawanej przez Ministerstwo Rodziny Pracy i Polityki Społecznej.  Nasz Ośrodek został nominowany do nagrody i dzięki temu w dniu wczorajszym mieliśmy okazję uczestniczyć w uroczystości zorganizowanej w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w Warszawie, a nagrodę wręczała nam sama Pani Minister Elżbieta Rafalska.