Szkolenia dla branży gastronomicznej

Celem szkolenia jest nabycie nowych umiejętności i kwalifikacji z zakresu angielskiej techniki dekorowania wyrobów cukierniczych – sugarcraftingu, pozwalającej na przygotowanie nowoczesnej oferty tortów, ciast, babeczek i innych wyrobów cukierniczych na różnego rodzaju uroczystości, m.in. wesele, urodziny.

Proponowana ilość godzin: 120

W ramach szkolenia gastronomicznego dla kucharzy i managerów prowadzone są zajęcia z zakresu ekskluzywnego wesela w stylu francuskim, carvingu, kuchni molekularnej, sushi i sake, deserów i ciast oraz kuchni Fusion. Dzięki współpracy z renomowaną, europejską kadrą dydaktyczną zapewniamy światowy poziom kształcenia.

Proponowana ilość godzin: 80

Szkolenie z carvingu ma na celu zdobycie praktycznych umiejętności z zakresu rzeźby w owocach oraz budowania kompozycji z owoców i warzyw. Podczas zajęć realizowane są ćwiczenia praktyczne z zakresu rzeźbienia liścia, kwiatków, ptaków, motywów tajskich itp.

Proponowana ilość godzin: 16

Ponadto w naszej ofercie szkoleń dla branży gastronomicznej znajdziesz:
  • Kucharz małej gastronomii
  • Barman – kelner
  • Sommelier – barista
  • Cukiernik z elementami artystycznego dekorowania tortów
  • Piekarz z obsługą specjalistycznych maszyn piekarniczych
  • Kurs jadła regionalnego

Nie znalazłeś szkolenia dla siebie?

Nic straconego! Napisz do nas, a przygotujemy ofertę spełniającą Twoje wymagania.

Używamy ciasteczek, aby zapewnić jak najwyższy komfort korzystania z naszej witryny. Wszelkie informacje znajdziesz w naszej polityce prywatności. Polityka Prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close