Szkolenia artystyczne

Szkolenie z zakresu nowoczesnych technik florystycznych przygotowuje pracowników Państwa firmy do profesjonalnej pracy z wykorzystaniem nowoczesnych trendów i technik florystycznych. Program szkolenia obejmuje nowoczesną florystykę ślubną, biżuterię floralną, home staging, carving, decoupage oraz podstawy wikliniarstwa.

Proponowana ilość godzin: 64

Celem szkolenia jest poznanie najnowszych technik skutecznego przygotowania nieruchomości do sprzedaży lub najmu. Uczestnicy szkolenia dzięki bogatemu programowi poznają również zasady, w jaki sposób przygotować mieszkanie do prezentacji oferty oraz jak prowadzić skuteczne negocjacje handlowe.

Proponowana ilość godzin: 80

W ramach szkolenia prowadzone są zajęcia z zakresu: tworzenia produktu turystycznego, dokumentacji organizacyjno-finansowej produktu turystycznego, strategi i marketingowej produktu turystycznego, planowania i organizowania spotkań biznesowych, planowania i organizowania krajowej imprezy turystycznej, planowania i organizowania zagranicznej imprezy turystycznej.

Proponowana ilość godzin: 100

Ponadto w naszej ofercie szkoleń artystycznych znajdziesz:
  • Home staging – dekorator wnętrz
  • Wedding Planner – organizator ślubów i eventów
  • Carving
  • Cukiernik z elementami artystycznego dekorowania tortów
  • Projektowanie odzieży z elementami krawiectwa

Nie znalazłeś szkolenia dla siebie?

Nic straconego! Napisz do nas, a przygotujemy ofertę spełniającą Twoje wymagania.