Szkolenia dopasowane do potrzeb Zawodowców

Nasze szkolenia to Wasze korzyści.

Już od 2002 roku Akademia Pro Europa będąca instytucją edukacyjną prowadzona przez Fundację realizuje różnego rodzaju szkolenia zawodowe dla osób chcących podwyższyć swoje kwalifikacje, dla osób zmieniających zawód, dla osób poszukujących swojego miejsca na rynku pracy. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom klientów i współpracujemy z najlepszymi trenerami oraz praktykami życia gospodarczego.

Proponowane  szkolenia dotyczą aktualnych zagadnień a metodologia pozwala na zwiększenie efektywności każdego z uczestników i Firmy jako  całości. Organizujemy szkolenia otwarte oraz takie, które nakierowane są dla zamkniętej grupy pracowników przedsiębiorstwa. Oferujemy bezpłatne badania potrzeb szkoleniowych oraz coaching poszkoleniowy.

Proponujemy specjalistyczne szkolenia zawodowe (dla zawodowców) podnoszące efektywność i wydajność pracy pracowników liniowych przez powiązanie wyników badań potrzeb

edukacyjnych i adekwatnego do nich ustalenia tematu i zakresu szkolenia. Nasze szkolenia są certyfikowane przez UDT, Instytut Spawalnictwa, MRPiPS, Kuratorium Oświaty, Instytut Maszyn Budowlanych.

kwadraty