Szkolenia dopasowane do potrzeb instytucji publicznych

20170817_015356[1]Ponad 19.800 osób zaufało nam i z powodzeniem skorzystało z usług szkoleniowych dopasowanych do swoich potrzeb. Od 2002 roku Fundacja, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, współpracuje z najlepszymi trenerami w kraju, wielokrotnie nagradzanymi, certyfikowanymi, akredytowanymi oraz praktykami życia gospodarczego.

Przedstawiamy Państwu cieszące się największym zainteresowaniem propozycje szkoleniowe, które stanowią zaledwie mały wycinek naszych możliwości edukacyjnych i organizacyjnych, zawierających w sobie:
innowacyjne treści,
efektywne metody,
atrakcyjną formę.

Owe szkolenia ujmują nowe rozwiązania przyczyniające się do zwiększenia efektywności każdego z Waszych pracowników oraz Instytucji jako całości.

Na stronie znajdziecie Państwo szkolenia rekomendowane przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej, poparte certyfikatem ISO.

kwadraty